Archieven
Categorieën
Meta
In zijn eerste horeca jaren deed Ramiro veel ervaring op in gastheerschap:gasten mooie momenten laten beleven van aankomst tot en met de laatste borrel. Ramiro’s passie straalt hij uit op iedereen. Naast zijn werk, was Ramiro veel bezig met koken. Het voelde dan ook on-af om zijn creatieve kookkunsten alleen voor zichzelf te houden, zo verzorgde hij in zijn carrière kookworkshops onder de vlag van KookOok en Keizer Culinair en werkte hij onder andere bij de Harbour Club.
Het meeste werkgeluk haalde hij door samen met collega’s of met gasten iets moois op tafel te zetten waarbij gastheerschap en menselijk contact steeds zijn basis en zijn kracht is. Genieten van divers eten en elkaar inspireren, dat is precies hoe Ramiro’s Kitchen bekend geworden is in de regio Duin- en Bollenstreek, Kennemerland.Ze weten hem zelfs te vinden in de regio Utrecht, Brabant en Gelderland.
Het kan ook zijn dat u Ramiro van TV kent.Zo deed hij mee met programma’s als Baas BBQ en Ik Kook voor jou. Bij deze wedstrijden heeft hij mooie prijzen gewonnen, onder andere een BBQ van Napoleon die hij u graag laat zien wanneer hij voor u kookt.
Ramiro